10 Masalah Dalaman Yang Sentiasa Menghantui Kaum Wanita

Jangan Risau Sebenarnya Ada Jalan Penyelesaiannya Sejak Ribuan Tahun
Dahulu Sampai Sekarang

Sudah Terbukti Membantu Ribuan Wanita Malaysia, Brunei, Singapore,Thailand Mengatasi Masalah Dalaman,
Lebih Dari  8 Tahun 

1.8 Juta Botol Telah Terjual

Dan di Amalkan 

Lihat Testimoni Mereka Yang Telah Mengamalkan Produk ini

Ramai Wanita Mengalami Depression Akibat Masalah Kitaran Haid Yang
Tidak Teratur

Selamat dan berdaftar

dengan Kementerian Kesihatan

Telah diamalkan oleh ramai influencer dan artis terkenal

Habbatussauda Mexblu Berada di Ranking No.1 Untuk Empat Tahun Berturut-Turut Dalam Carian Google

Jangan biarkan 10 masalah ini terus mengganggu kehidupan cik

 

Cik layak hidup lebih bahagia dan sihat

 

Dapatkan segera Habbatussauda Mexblu
dan terus amalkan selalu.

 

Saya doakan cik sentiasa sihat sejahtera dan bahagia hidup bersama orang tersayang

Countdown

Soalan Lazim

Disarankan untuk makan 2 biji pada waktu pagi sebelum makan atau 2 biji malam sebelum tidur Jika anda ada mengambil sebarang supplement atau ubat hospital, anda perlu jarakkan masa selama 2 jam sebelum makan ubat doktor.
Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil habbatussauda kerana habbatussauda bersifat panas yang kemungkinan memberi kesan kepada bayi dalam kandungan.
Selepas bersalin, para ibu sangat digalakkan untuk mengamalkan habbatussauda tetapi pastikan anak tidak mengalami demam kuning.
Pesakit bawah pinggang tidak disarankan mengambil habbatussauda kerana habbatussauda perlu disertai dengan pengambilan air yang banyak kerana habbatussauda bersifat panas. Kebanyakan pesakit bawah pinggang perlu pemerhatian doktor. Pesakit kebiasaanya perlu menyukat pengambilan air pada setiap hari.
Disarankan untuk makan pada waktu malam sebelum tidur. Tempoh dimana tubuh badan dalam keadaan rehat untuk penyerapan khasiat habbatussauda yang lebih baik.
Pesakit boleh mengamalkan habbatussauda tetapi jangan hentikan pengambilan ubat-ubatan dari hospital. Jarakkan waktu pengambilan 2 jam selepas makan ubatan dari hospital.
Cara pengambilan habatussauda bagi yang mengalami masalah gastrik👇 Boleh ambil habbatussauda selepas makan sarapan Apa kelebihan apabila kita ambil selepas makan makanan berat? Gastrik terjadi disebabkan terdapat banyak gas atau asid dalam perut akibat dari jadual waktu makan yang tidak menentu ataupun tindak balas gaster apabila perut kosong. Apabila selepas makan juga boleh menyebabkan perut atau gaster kita mengandungi angin akibat dari cara pemakanan yang x betul. Macam mana cara pemakanan yang tidak betul tu? Cara pemakanan yang tidak betul adalah makan makanan berat sambil berulamkan air minuman. Maksud dia.. Apabila makan, kita kerap minum air. Cara terbaik adalah habiskan makanan dahulu dan diakhiri dengan minum air. Jadi, dengan mengambil habbatussauda, tujuan kita adalah agar dapat membantu mengeluarkan angin atau mengurangkan kandungan asid yang ada dalam perut dan sekurang - kurangnya dapat membantu dalam mengeluarkan angin dalam badan melalui sendawa ataupun kentut.

Seperti yang Anda Lihat di